Bezoek ook eens onze Facebook pagina..

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Na het verzamelen van de bestelling kun je je gegevens invullen, en geef je aan of de planten verstuurd moeten worden (zie planten per post ), of dat deze opgehaald worden. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben, controleren we of alles voorradig is. Je ontvangt hierna een bevestiging van de bestelling, met eventuele wijzigingen en de verzendkosten. Wanneer je hier mee akkoord kunt gaan, kunt je 'naar betalen' gaan. 

Voor het aanbrengen van wijzigingen na bevestiging en/of betaling van uw order brengen wij €12.50 administratiekosten in rekening.

    


Bijna alles wat we kweken, kunnen we ook met de post versturen. We hebben daar inmiddels hele goede ervaringen mee.  Postpakketten worden met veel zorg  ingepakt. 
Voor postpakketten geldt dat wij eerst een aantal bestellingen verzamelen om deze vervolgens in één keer te verwerken. 
Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd.

Voorraden:
Onze pot gekweekte planten kunnen vrijwel het hele jaar geleverd worden, vollegronds planten van 15 oktober tot 15 april.(haagplanten etcetera) Het assortiment op de website is een indicatie van ons totale assortiment, hierin kunnen natuurlijk wijzigingen voorkomen. De planten zijn (bijna) allemaal eigen teelt en voor de voorraad hiervan geldt: op=op. De voorraad is op haar grootst vanaf september, we hebben dan de nieuwe oogst van het afgelopen zomerseizoen. Gedurende herfst en winter is er veel verkoop en in het voorjaar geldt, hoe later je komt, hoe meer er uitverkocht kan zijn. Naast verkoop aan huis en via de website, leveren wij ook aan de groothandel.

Op bestelling kunnen we  haagplanten  leveren, beuk en haagbeuk hebben we tussen december en maart praktisch altijd op voorraad, maar voor grote partijen is het aan te raden vooraf naar de voorraad te vragen!

Let op! Wij bezorgen geen bestellingen!

 


Copyright © 2005-2018 - Kwekerij Arborealis. All rights reserved.
De Kwekerij Assortiment Plantenlijsten in HTML
Planten bestellen Planten per post Privacyverklaring Leveringsvoorwaarden