NL GB DE
Kwekerij Arborealis

MENU

Het is planttijd en we hebben het druk! Houd rekening met een levertijd van ca 10 werkdagen bij verzending.  Goed om te weten: De laatste zending  dit jaar van postpakketten zal zijn op donderdag 16 december, de laatste palletbezorging is op donderdag 22 december. 
Van 23 december tot en met 9 januari hebben we kerstvakantie.

 

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Vul na het invoeren van je bestelling je gegevens in, en geef  aan of de plantenbestelling verstuurd mag worden of dat deze opgehaald wordt. Bij voldoende voorraad wordt je bestelling gelijk verwerkt, bij een lage voorraad van een bepaald product gaan wij eerst controleren of de voorraad voldoende aanwezig is.  
Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de bestelling, met eventuele wijzigingen. 
Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd. 


Let op: de inhoud van je winkelwagen blijft ca 4 uur lang actief en komt daarna te vervallen.
Het is niet mogelijk om zelf een account aan te maken, er wordt een account gemaakt bij het plaatsen van je eerste bestelling.

Voorraden

Onze pot gekweekte planten kunnen vrijwel het hele jaar geleverd worden.
Pot gekweekte herken je aan de maatvoering, bijvoorbeeld C1, C2, P9.
Vollegronds planten verkopen wij in de periode  van 15 november tot 1 april. Deze planten hebben  maatcode W van Wortelgoed.
 De planten zijn zoveel mogelijk van  eigen teelt en voor de voorraad hiervan geldt: op=op. De voorraad is op haar grootst vanaf september, we hebben dan de nieuwe oogst van het afgelopen teeltseizoen. 


Planten per post 

Bijna alles wat we kweken, kunnen we ook met de post versturen.  Al meer dan 15 jaar versturen wij planten met de post, we hebben daar inmiddels hele goede ervaringen mee.
Planten langer dan ca 100 cm passen echter niet in een postpakket, maar kunnen op een pallet bezorgd worden.
Het verzenden van planten gebeurt zolang naar ons inzicht het weer het toe laat.
(niet tijdens vorstperioden of gedurende warm zomerweer) 
Voor verzending per post binnen Nederland hanteren we een minimum bestelbedrag van 60 Euro per zending. Bestellingen onder de 60 Euro kunnen alleen op de kwekerij  afgehaald worden.De bestelde planten worden na ontvangst van je betaling zo spoedig mogelijk verstuurd. In zeer drukke perioden kan het langer duren voordat u uw bestelling ontvangt, onze ervaring is dat er vaak binnen 1 week geleverd wordt.
Planten die per post verstuurd worden hebben exact dezelfde prijs en kwaliteit als planten die van de kwekerij gehaald worden. Het inpakken van planten is zeer intensief werk, het dient zorgvuldig te gebeuren zodat de planten zonder schade aankomen! We zetten de planten klem in de doos met bamboestokken om te voorkomen dat de planten knakken of breken.
Opmerkingen bestemd voor de pakketbezorger dient u zelf aan te kondigen middels een briefje bij de deur oid. 

De verzendkosten voor een pakket tot 23 kg binnen Nederland bedragen €12.50, bestellingen met veel volume of grotere maten worden op een pallet door een koerier bezorgd à €49,- (minimumorderbedrag palletbezorging is €95)
Na het plaatsen van je bestelling, krijg je van ons een bevestiging met daarin vermeld de verzendkosten van je order.

Vanaf €650,--worden particuliere webshop bestellingen binnen Nederland gratis bezorgd.
de 0% btw regeling voor bedrijven of stichtingen uit het buitenland worden geaccepteerd bij minimum bestelbedragen  vanaf €200,-

Door nieuwe Europese regels moeten wij voor elk land waar de bestelling geleverd wordt het voor dat land geldende BTW tarief aanhouden.
De verkoopprijzen verschillen hierdoor per land!
Bij het bevestigen van de bestelling zullen wij dit aanpassen, let op, hierdoor veranderen de prijzen bij leveringen naar het buitenland.

 

Postpakketten naar het buitenland hebben de volgende tarieven:

Belgium € 16,50
Bulgaria € 38,50
Denmark € 26,00
Estonia € 38,50
Finland € 32,00
France € 22,00
Germany 16.50
Hungaria € 32,50
Ireland € 31,50
Italy € 24,00
Letland € 38,50
Litunia € 38,50
Luxembourg € 19,50
Nederland 12,50
Ostria € 24,50
Poland € 27,50
Portugal € 24,50
Romenia € 38,50
Slovenia € 29,00
Slovakia € 27,50
Spain € 26.50
Tsjech Republic € 26,00
Zweden € 32,50