NL GB DE
Kwekerij Arborealis

MENU

Zomerstop verzendingen. Tot 1 September nemen we geen plantbestellingen  aan voor verzending. Cadeaubonnen kunnen wel worden verstuurd. Wij werken nu hard aan nieuwe teelten die vanaf medio augustus weer klaar zullen zijn. De kwekerij is gewoon de hele zomer geopend voor bezoek. 

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Vul na het invoeren van je bestelling je gegevens in, en geef  aan of de plantenbestelling verstuurd moeten worden of dat deze opgehaald worden. Bij voldoende voorraad wordt je bestelling gelijk verwerkt, bij een lage voorraad van een bepaald product gaan wij eerst controleren of de voorraad voldoende aanwezig is.  

Bijna alles wat we kweken, kunnen we ook met de post versturen. We hebben daar inmiddels hele goede ervaringen mee.  

Voorraden

Onze pot gekweekte planten kunnen vrijwel het hele jaar geleverd worden, vollegronds planten van 15 november tot 15 april.(planten met maatcode W van Wortelgoed)  De planten zijn zoveel mogelijk van  eigen teelt en voor de voorraad hiervan geldt: op=op. De voorraad is op haar grootst vanaf september, we hebben dan de nieuwe oogst van het afgelopen zomerseizoen. 


Planten per post 

Tijdelijk geen verzending!
Vanaf 15 juni is er een tijdelijke zomerstop op het versturen van planten.
In de zomermaanden zijn we druk aan het werk om  nieuwe plantvoorraden te kweken, zodoende zijn we genoodzaakt om een aantal weken te  stoppen met het versturen van bestellingen.  Onze focus ligt in deze weken voor 100% op vermeerdering en oppotten van nieuw plantmateriaal.Bijna alles wat we kweken, kunnen we ook met de post versturen.  Al meer dan 15 jaar versturen wij planten met de post, we hebben daar inmiddels hele goede ervaringen mee.
Planten langer dan ca 100 cm passen echter niet in een postpakket.
Het verzenden van planten gebeurt zolang naar ons inzicht het weer het toe laat.
 (niet tijdens vorstperioden of gedurende warm zomerweer) 
De bestelde planten worden na ontvangst van uw bestelling zo spoedig mogelijk naar u verzonden worden. In zeer drukke perioden kan het tot 2 weken duren voordat u uw bestelling ontvangt, onze ervaring is dat er vaak binnen 1 week geleverd wordt.

Voor verzending per post hanteren we een minimum bestelbedrag van €35 per zending, bestellingen onder de €35 kunnen alleen afgehaald worden. 
Planten die per post verstuurd worden hebben exact dezelfde prijs en kwaliteit als planten die van de kwekerij gehaald worden. Het inpakken van planten is zeer intensief werk, het dient zorgvuldig te gebeuren zodat de planten zonder schade aankomen! We zetten de planten klem in de doos met bamboestokken om te voorkomen dat de planten knakken of breken.
Opmerkingen bestemd voor de pakketbezorger dient u zelf aan te kondigen middels een briefje bij de deur oid. 

De verzendkosten voor een pakket tot 23 kg binnen Nederland bedragen €12.50, bestellingen met veel volume of grotere maten worden op een pallet bezorgd vanaf  à €39,- (minimumorderbedrag palletbezorging is €95)
Na het plaatsen van je bestelling, krijg je van ons een bevestiging met daarin vermeld de verzendkosten van je order.

Vanaf €500,--worden bestellingen webshopbestellingen binnen Nederland gratis bezorgd, voor professionele afnemers zijn kosten hiervan op aanvraag.

de 0% btw regeling voor bedrijven of stichtingen uit het buitenland worden geaccepteerd bij minimum bestelbedragen  vanaf €200,-

 
Voor verzending naar het buitenland worden de geldende tarieven doorberekend, hiervoor kunnen we u op aanvraag een indicatie van de kosten geven.Grotere bestellingen kunnen meestal beter per bodedienst of transporteur verzonden worden. Indien dit het geval is dan nemen we contact met u op. Alle verzendkosten zijn voor rekening van de afnemer.
   

Pakketten naar het buitenland hebben de volgende tarieven:

België € 16,50
Bulgarije € 30,00
Denemarken € 19,50
Duitsland € 16,50
Estland € 30,00
Finland € 24,50
Frankrijk € 19,75
Hongarije € 24,50
Ierland € 24,50
Italië € 20,00
Letland € 30,00
Litouwen € 30,00
Luxemburg € 16,50
Oostenrijk € 19,50
Polen € 24,50
Portugal € 24,50
Roemenië € 30,00
Slovenië € 24,50
Slowakije € 21,00
Spanje € 20,00
Tsjechië € 21,00
Verenigd Koninkrijk € 20,00
Zweden € 23,50