NL GB DE
Kwekerij Arborealis

MENU

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen

Bestellingen dienen bij voorkeur per mail gedaan te worden. Alle aanbiedingen/offertes zijn vrijblijvend, zolang de voorraad strekt, en dienen schriftelijk bevestigd te worden. Wanneer u uw bestelling op wilt halen dient u dit minimaal 3 werkdagen tevoren aan ons door te geven, zodat wij voldoende tijd hebben om uw bestelling op afgesproken tijdstip klaar te hebben staan. Bestellingen worden altijd buiten vorstperiodes uitgevoerd en voor niet in pot gekweekte planten geldt de periode tussen 15 oktober en 15 april. Postpakketten worden op een vaste dag in de week verwerkt en ontvangt u in principe binnen 1 week, maar in zeer drukke tijden kan het 2 weken duren voordat u uw bestelling ontvangt.Alle prijzen zijn in euro?s inclusief 9% BTW en gelden zolang de eigen voorraad strekt. Wanneer planten ingekocht moeten worden kunnen de prijzen veranderen, we zullen dit zoveel mogelijk proberen te voorkomen.
  
Bij afwijkende maten kunnen de prijzen varieren, indien de prijs hoger wordt zullen we u hierover inlichten.Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd.
   

Klachten

Wij streven ernaar om de planten altijd soortecht te leveren. Soortechtheid wordt gegarandeerd, echter niet hoger dan de catalogus/factuurwaarde. Bij reclamatie dienen niet soortechte planten aan ons geretourneerd te worden dan wordt deze door ons vervangen door een soortecht exemplaar. Dit kan tot maximaal 5 jaar na levering van de plant. Klachten over de kwaliteit van geleverde planten dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de planten schriftelijk aan ons kenbaar gemaakt te worden. Volledige garantie op de hergroei kunnen wij helaas niet geven, omdat er teveel factoren zijn die buiten onze invloed liggen. (Bijvoorbeeld grond die in de wintermaanden te nat is, te diep geplante planten of op een verkeerde grondsoort aangeplante planten, etc.) Mochten er problemen ontstaan bij de hergroei dan zijn wij altijd bereid om u te adviseren. Wanneer de fout van het niet hergroeien van planten bij ons ligt dan worden planten door ons vervangen. Bij een aantal lastig verplantbare en gevoelige planten kunnen we geen hergroei garanderen. Dit zal bij desbetreffende planten in de tekst worden aangegeven. 

Betalingsvoorwaarden

Bij het afhalen van een bestelling dient betaling contant voldaan te worden. (pinnen is mogelijk) Bij postpakketten en verzending per transporteur worden geen verdere kosten in rekening gebracht dan de verpakking- en verzendkosten. 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking naar de kwekerij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via kwekerij@arborealis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.