NL GB DE
Kwekerij Arborealis

MENU

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Vul na het invoeren van je bestelling je gegevens in, en geef  aan of de plantenbestelling verstuurd moeten worden of dat deze opgehaald worden. Bij voldoende voorraad wordt je bestelling gelijk verwerkt, bij een lage voorraad van een bepaald product gaan wij eerst controleren of de voorraad voldoende aanwezig is.  

Bijna alles wat we kweken, kunnen we ook met de post versturen. We hebben daar inmiddels hele goede ervaringen mee.  

Voorraden

Onze pot gekweekte planten kunnen vrijwel het hele jaar geleverd worden, vollegronds planten van 15 november tot 15 april.(haagplanten etcetera)  De planten zijn zoveel mogelijk van  eigen teelt en voor de voorraad hiervan geldt: op=op. De voorraad is op haar grootst vanaf september, we hebben dan de nieuwe oogst van het afgelopen zomerseizoen. Gedurende herfst en winter is er veel verkoop en in het voorjaar geldt, hoe later je komt, hoe meer er uitverkocht kan zijn. Naast verkoop aan huis en via de website, leveren wij ook aan de groothandel.


Planten per post 

Bijna alle planten die we kweken kunnen we ook met de post te versturen. We hebben daar inmiddels hele goede ervaringen mee.
Het verzenden van planten gebeurt zolang naar ons inzicht het weer het toe laat.
 (niet tijdens vorstperioden of gedurende warm zomerweer) 
De bestelde planten worden na ontvangst van uw bestelling zo spoedig mogelijk naar u verzonden worden. In zeer drukke perioden kan het tot twee weken duren voordat u uw bestelling ontvangt, onze ervaring is dat er vaak binnen 1 week geleverd wordt.

Voor verzending per post hanteren we een minimum bestelbedrag van €35 per zending, bestellingen onder de €35 kunnen alleen afgehaald worden. 
Planten die per post verstuurd worden hebben exact dezelfde prijs en kwaliteit als planten die van de kwekerij gehaald worden. Het inpakken van planten is zeer intensief werk, het dient zorgvuldig te gebeuren zodat de planten zonder schade aankomen! We zetten de planten klem in de doos met bamboestokken om te voorkomen dat de planten knakken of breken.
Opmerkingen bestemd voor de pakketbezorger dient u zelf aan te kondigen middels een briefje bij de deur oid. 

De verzendkosten voor een pakket tot 23 kg binnen Nederland bedragen €12.50, bestellingen met veel volume of grotere maten worden op een pallet bezorgd vanaf  à €39,-
Vanaf €500,--worden bestellingen webshopbestellingen binnen Nederland gratis bezorgd, voor professionele afnemers zijn kosten hiervan op aanvraag.

de 0% btw regeling voor bedrijven of stichtingen uit het buitenland worden geaccepteerd bij minimum bestelbedragen  vanaf €200,-

 
Voor verzending naar het buitenland worden de geldende tarieven doorberekend, hiervoor kunnen we u op aanvraag een indicatie van de kosten geven.Grotere bestellingen kunnen meestal beter per bodedienst of transporteur verzonden worden. Indien dit het geval is dan nemen we contact met u op. Alle verzendkosten zijn voor rekening van de afnemer.
   

Pakketten naar het buitenland hebben de volgende tarieven:

België € 16,50
Bulgarije € 30,00
Denemarken € 19,50
Duitsland € 16,50
Estland € 30,00
Finland € 24,50
Frankrijk € 19,75
Hongarije € 24,50
Ierland € 24,50
Italië € 20,00
Letland € 30,00
Litouwen € 30,00
Luxemburg € 16,50
Oostenrijk € 19,50
Polen € 24,50
Portugal € 24,50
Roemenië € 30,00
Slovenië € 24,50
Slowakije € 21,00
Spanje € 20,00
Tsjechië € 21,00
Verenigd Koninkrijk € 20,00
Zweden € 23,50