Bezoek ook eens onze Facebook pagina..

Nieuw in ons assortiment

Gaultheria shallon


Gaultheria shallonDeze tot 1 meter hoge heester gedijt in de schaduw op goed afwaterende bodem. De plant bloeit met kleine wit-roze klokjes. De donkerblauwe tot 1 cm grote bessen zijn rijp in augustus - september en smaken naar blauwe bessen.

Hypericum maculatum 'Miracle Attraction'


Hypericum maculatum 'Miracle Attraction'Laag blijvende heester die zijn glorietijd beleefd in de zomer en herfst! Goed te combineren in heesterborders, tussen vaste planten, siergrassen enz. De bessen zijn en blijven lang mooi. leuk te gebruiken in boeketten.

Magnolia 'Black Tulip'


Magnolia 'Black Tulip'Een nieuwe cultivar met warm roze bloemen. De plant kan zowel als meertakkige struik groeien, of als boomvorm. De vorm en kleur van de bloem is erg aantrekkelijk. voor een voedselrijke maar niet te natte plek in de tuin.

Magnolia 'Sunsation'


Magnolia 'Sunsation'prachtig nieuwe cultivar met groene bloemknoppen, die openvouwen en dan warm geel met een blosje roze kleuren! grote struik of klein boompje, 'Sunsation' zet net tussen struik en boom in ;-) voor een voedselrijke maar niet te natte grondsoort.

Perovskia atriplicifolia 'Lacey Blue'


Perovskia atriplicifolia 'Lacey Blue'Iets compact groeiende selectie. De plant houdt van een warme, droge plek in de volle zon.
Copyright © 2005-2017 - Kwekerij Arborealis. All rights reserved.
De Kwekerij Assortiment Plantenlijsten in HTML
Planten bestellen Planten per post Catalogus bestellen Leveringsvoorwaarden