Bezoek ook eens onze Facebook pagina..

Nieuw in ons assortiment

Berberis hypokerina


Berberis hypokerinaEen wintergroene Berberis met venijnige gestekelde maar heel mooie bladeren. Om van af te blijven! gele bloemen in het voorjaar, best op een plaats uit de oostenwind planten.

Berberis temolaica


Berberis temolaicaBerberis temolaica is in het niets een standaard Berberis. Met blauwgrijze blaadjes al een uitzondering maar heel opvallend zijn de zilverkleurige bewaasde takken. In de wintermaanden zijn deze extra goed zichtbaar. Een plaatje, en ja helaas, met stekels...

Carpinus fangiana


Carpinus fangianaZeer bijzondere Carpinus! Fijn getande grote bladeren tot wel 15-20 cm lang. In de wintermaanden extreem grote, puntige bladknoppen. De bloei bestaat uit grote trossen vruchten als enorme hopbellen tot wel 30 cm lang! Zelden gekweekte Carpinus soort! Informeer naar onze (beperkte) voorraad.

Dipelta ventricosa


Dipelta ventricosaBijzondere zomerbloeier met zalm roze bloemen.

Magnolia 'Black Tulip'


Magnolia 'Black Tulip'Een nieuwe cultivar met warm roze bloemen. De plant kan zowel als meertakkige struik groeien, of als boomvorm. De vorm en kleur van de bloem is erg aantrekkelijk. voor een voedselrijke maar niet te natte plek in de tuin.

Rubus pectinellus var. trilobus


Rubus pectinellus var. trilobusPrachtig blad heeft deze bodembedekkende Rubus. Heel mooi om als bodembedekker toe te passen. Is bestand tegen droogte en schaduw, da's dus heel handig in bepaalde situaties. zo'n mooie blad plant zou ook zeker niet misstaan in een sierpot, de takken hangen dan mooi over de rand.

Salix 'Mount. Aso'


Salix  'Mount. Aso'Deze vroeg bloeiende wilg heeft prachtige rood-paarse wilgenkatjes. Ze lijken wel van zijde gemaakt! de plant groeit struikvormig uit en is snel groeiend. Door na de bloei te knippen is de plant eenvoudig kleiner te houden. goede bijenplant.
Copyright © 2005-2018 - Kwekerij Arborealis. All rights reserved.
De Kwekerij Assortiment Plantenlijsten in HTML
Planten bestellen Planten per post Catalogus bestellen Leveringsvoorwaarden