Bezoek ook eens onze Facebook pagina..

Nieuw in ons assortiment

Argyrocytisus battandieri 'Yellow Tail'


Argyrocytisus battandieri 'Yellow Tail'Bladverliezende heester met zijdezacht grijze bladeren. In de zomer wat stijve gele bloemen die een fruitige ananas geur hebben:) De plant groeit uit tot een struik met opgaande groeiwijze van 2.50-3.50 meter. Voor een zonnige standplaats, enigszins beschut tegen erge kou in de wintermaanden.

Calycanthus raultonii 'Hartlage Wine'


Calycanthus raultonii 'Hartlage Wine'Familielid van de Calycanthus (specerijstruik) met hele opvallende bloemen! (voorheen Sinocalycalycanthus raultonii 'Hartlage Wine')

Elaeagnus umbellata 'Red Cascade'


Elaeagnus umbellata 'Red Cascade'Bladverliezende Elaeagnus. Dit is een vruchtselectie, de vruchten van Elaeagnus zijn lekker en heel bijzonder van smaak. Zeer winterharde en snelgroeiende struik. Bloeit met kleine witte bloempjes in het vroege voorjaar en draagt in september - oktober volop rode bessen, dicht tegen het hout aan. Deze plant bindt stikstof. Elaeagnus houdt van een zonnige tot licht beschaduwde standplaats.

Elaeagnus umbellata 'Sweet 'n Tart'


Elaeagnus umbellata 'Sweet 'n Tart'Bladverliezende Elaeagnus. Dit is een vruchtselectie, de vruchten van Elaeagnus zijn lekker en heel bijzonder van smaak. In november 2013 waren wij in het voedselbos 'Ketelbroek'waar wij voor het eerst konden proeven van de Elaeagnus. De vruchten kunnen zo gegeten worden of verwerkt worden tot een jam. De oogsttijd is september/oktober.

Gaultheria shallon


Gaultheria shallonDeze tot 1 meter hoge heester gedijt in de schaduw op goed afwaterende bodem. De plant bloeit met kleine wit-roze klokjes. De donkerblauwe tot 1 cm grote bessen zijn rijp in augustus - september en smaken naar blauwe bessen.

Hypericum maculatum 'Miracle Attractive'


Hypericum maculatum 'Miracle Attractive'Laag blijvende heester die zijn glorietijd beleefd in de zomer en herfst! Goed te combineren in heesterborders, tussen vaste planten, siergrassen enz. De bessen zijn en blijven lang mooi. leuk te gebruiken in boeketten.

Perovskia atriplicifolia 'Lacey Blue'


Perovskia atriplicifolia 'Lacey Blue'

Salix chaenomeloides 'Mt. Aso'


Salix chaenomeloides 'Mt. Aso'Nieuw in ons assortiment! Deze vroeg bloeiende wilg heeft prachtige rood-paarse wilgenkatjes. Ze lijken wel van zijde gemaakt!

Schisandra sphenanthera


Schisandra sphenantheraSnel groeiende klimplant met oranje bloemen en rode trossen eetbare vruchten, de zgn. vijf-smaken-bes. Bij kruisbestuiving ontstaan meer bessen, plant dan tenminste 2 stuks.

Viburnum plicatum 'Molly Schröder'


Viburnum plicatum 'Molly Schröder'Langzaam groeiende plicatum cultivar met oudroze bloemschermen. Bijzonder!
Copyright © 2005-2017 - Kwekerij Arborealis. All rights reserved.
De Kwekerij Assortiment Plantenlijsten in HTML
Planten bestellen Planten per post Catalogus bestellen Leveringsvoorwaarden